Mobitel:
+385 95 666 78 88
Pošaljite mail:

Kako rezervirati

PRETRAGA SMJEŠTAJA
U nekoliko koraka mozete rezervirati smjestaj za Vas odmor. Kako biste nasli smjestaj koji najvise odgovara vasim potrebama mozete koristiti trazilice na nasoj stranici.Pretragu je moguce vrsiti po destinaciji ,po vrsti smjestaja i po imenu apartmana.

IZBOR SMJESTAJNE JEDINICE
Kako biste sto lakse izabrali objekt koji najvise odgovara vasim ocekivanjima stavili smo Vam na raspolaganje velik broj informacija o samom objektu i njegovoj okolici.Uz svaki objekt naci cete detaljan opis karakteristika i veliki broj fotografija.Takodjer se uz svaki objekt nalaze smjestajne jedinice,tj sobe i apartmani unutar objekta,te detaljan cjenik.
Izaberite jedinicu u kojoj zelite boraviti te klikom na gumb "upit/rezervacija" posaljite upit na koji ce vam u roku od 24h biti poslan odgovor,potvrda raspolozivosti ili alternativna ponuda.

OPĆI UVJETI PRUŽANJA USLUGA SMJEŠTAJA
PONUDA
ANITOURS osigurava uslugu smještaja prema objavljenim informacijama na www.parenzo.com , te prema opisu , cijeni i terminu sukladno potvrđenoj rezervaciji.
KATEGORIZACIJA I OPIS USLUGA
Smještajne jedinice opisane su prema službenoj kategorizaciji,te na temelju uvida u stvarno stanje smještaja.Dolazak gostiju predviđen je od 13:00 do 20:00h.Smještajna jedinica mora se napustiti do 10:00h.Kućni ljubimci dozvoljeni su samo u smještajnim jedinicama kod kojih je posebno naznačen prihvat kućnih ljubimaca uz dodatnu nadoplatu.
U cijenu je uključeno: tjedna promjena posteljine, toaletni papir (samo na dan dolaska), upotreba vode, struje, plina i završno čišćenje. Neovisno o tome, gost je dužan na dan odlaska ostaviti apartman u stanju kakav je nađen.

CIJENE SMJEŠTAJA
Cijene smještaja uključuju osnovnu uslugu kako je opisano uz smještajnu jedinicu iz rezervacije. Cijene smještajnih jedinica objavljene su u EUR-ima,te se obračunavaju u KUNAMA. ANITOURS zadržava pravo promjene objavljenih cijena u slučaju promjene tečaja.

REZERVACIJE I UPLATE
Upiti i rezervacije smještaja primaju se e-mailom,faxom,pismeno ili osobno u poslovnici ANITOURS-a.Prilikom izvršene rezervacije gost potvrđuje da je upoznat s ovim Općim uvjetima pružanja smještaja te da ih u cijelosti prihvaća.Za rezervaciju smještaja potrebno je uplatiti akontaciju,a ostatak iznosa plaća se u agenciji po dolasku.

 

UVIJETI OTKAZIVANJA:

otkazivanja unutar 30 dana od dana dolaska , akontaciju ne vraćamo

otkazivanje više od 30 dana od dana dolaska akontaciju vraćamu u iznosu od 50% uplate

REZERVACIJE se plaćaju u potpunosti.

Ako ste nas gost i iz bilo kojeg razloga ne želite više boraviti u našem apartmanu , naplatiti će vam se cijelu boravakOBVEZE ANITOURS-a
Obveza agencije je briga o provedbi usluga,te briga o pravima i interesima gosta,sukladno dobrim običajima u turizmu.
ANITOURS nije odgovoran za uništenu ili izgubljenu prtljagu, kao ni za krađu prtljage ili dragocjenosti u smještajnoj jedinici.

OBVEZE GOSTA
Gost je dužan posjedovati valjane putne isprave, pridržavati se kućnog reda u smještajnim objektima.U slučajevima nepoštivanja ovih obaveza,gost snosi troškove i odgovara za učinjenu štetu.

REKLAMACIJE
Ukoliko imate neke raklamacije, javite se prvi dan u agenciju. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

ANITOURS se ne može smatrati odgovornim za eventualne klimatske uvjete,čistoću i temperaturu mora,te slične situacije i događaje koje mogu uzrokovati nezdaovoljstvo gosta,a ne tiču se direktno kvalitete rezervirane smještajne jedinice.

POTVRDA I UPLATA REZERVACIJE
Nakon pismene potvrde rezervacije i vaše uplate, rezervacija postaje valjana.

Rezervaciju možete uplatiti bankovnom doznakom na slijedeći bankovni račun :

PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.
za firmu: R.Z.TOURS d.o.o.
Anke Butorac 3. 52440 Porec

IBAN: HR5023400091110718781
BIC: PBZGHR 2X